prijzen

20201117_124044000_iOS.jpg

Elke behandeling is inclusief Russian Manicure, nagelriemolie, handcrème, vitamine kuur toegevoegd aan de handcrème, handscrub en verwijdering van eelt indien nodig. Wij werken met wegwerpvijlen voor elke klant en kunnen zo steriel werk garanderen. Ons salon wordt voor en na elke klant volledig ontsmet en verlucht.

Ik investeer zelf in bijscholingen en opleidingen om mijn behandelingen tot het hoogste niveau te krijgen. Onze keuze aan nailart, kleuren en glitters kent geen grenzen.

Rekening houdend met al deze onderdelen, hebben wij onze prijslijst opgemaakt en bieden wij voor elke set de beste zorg en kwaliteit aan. 

Nieuwe set gel

Indien u nog geen gelnagels heeft kiest u voor een nieuwe set. Elke nieuwe set is inclusief Russian Manicure, nagelriemolie, handscrub en handcrème aangepast aan de noden van de huid.

Op eigen lengte 


Met verlengingen 


Tipeez (éénmalige verlenging)

€ 60,00


€ 70,00


€ 65,00

Bijwerking

Hierbij heeft u al gelnagels en wilt u deze laten bijwerken. Elke behandeling is inclusief Russian Manicure, nagelriemolie, handscrub en handcrème aangepast aan de noden van de huid.

Bijwerking

Na 4 weken + €5,00


Bijwerking nagels ander salon


Bijwerking met nieuwe verlenging


Toeslag extra lange lengte


Toeslag uitgebreide manicure

€ 50,00€ 60,00


€ 90,00


+ € 5,00


+ € 5,00

Gellak

Semi-permanente lak dat tot 3 weken mooi blijft. Dit is een versteviging van de natuurlijke nagel en kan dus enkel op korte nagels toegepast worden. Je krijgt geen dikte op de nagel met deze behandeling. Elke behandeling is inclusief Russian Manicure, nagelriemolie, handscrub en handcrème aangepast aan de noden van de huid.


Nieuwe set 

 

Bijwerking 


Bijwerking set ander salon


€ 45,00


€ 45,00


€ 50,00

Gelish Vitagel

De Gelish VitaGel Strength & Recovery zijn de oplossing om zwakke, broze en beschadigde nagels te herstellen. De VitaGel formule bevat voedingsstoffen zoals vitamine A, B5 en E die gedurende 14 dagen worden afgegeven op de nagel. De specifieke combinatie van vitamines in deze formule stimuleert de keratineaanmaak van de natuurlijke nagel.


Nieuwe set 


Bijwerking


€ 35,00


€ 30,00

Rubberbase / Biab

Flexibele gel dat gebruikt wordt om natuurlijke korte nagels te verstevigen. De gel zorgt voor een verzadiging van de nagelplaat, zodat deze steeds sterker wordt. Hoe meer behandelingen u laat uitvoeren, hoe sterker de nagelplaat zal worden. Je krijgt hier ook een natuurlijke C-curve van naarmate de behandelingen doorlopen worden. Hierdoor krijg je smallere en stevigere nagels.


Nieuwe set


Bijwerking


Bijwerking set ander salon


€ 50,00


€ 50,00


€ 55,00

Voetbehandeling

Dit is GEEN medische Pedicure. Er wordt wel altijd een verzorging van de nagelriemen toegepast bij de behandeling. Er is keuze uit gel, Gelish of Rubberbase om op de teentjes te plaatsen. De behandeling is inclusief nagelriemolie.

Nieuwe set


Bijwerking


Bijwerking set ander salon


Verwijderen

€ 35,00


€ 37,00


€ 40,00


€ 15,00

Herstellingen - correcties

Tijdens uw afspraak bieden wij verschillende soorten herstellingen of reparaties aan. Dit is een surplus dat bovenop de standaardprijs komt per nagel.

Reparatie buiten bijwerking 

(1 week garantie)


Verlenging

 

Herstelling via zijde


Correctie nagelgroei / vorm

€ 5,00€ 2,00


€ 2,00


€ 2,00

Nailart

Wij bieden een heel uitgebreid assortiment aan nailart aan. De prijzen variëren naargelang de moeilijkheidsgraad, de tijd en de materialen. Dit is een surplus dat bovenop de standaardprijs komt per nagel of per set van 10 nagels.

Nailart p.n.


Airbrush p.n.


Babyboom/Colorboom p.n.


Reverse French per set


Reverse French Inlay per set


Baby- of colorboom per set


Swarovski design

vanaf € 1,00

 

€ 1,50


€ 1,00


€ 10,00


€ 15,00


€ 10,00


vanaf € 2,00

Handverzorging

Wij bieden een Spa manicure aan die u kunt bijboeken bij uw afspraak.

Spa Treatment*

 

* Manicure Salt Soak badje, scrub met bamboo-extracten, hydraterende handmasker en massage met Essential Spa Oil en crème. € 30,00

Verwijderen

Standaard behandeling verwijderen: verwijderen product + standaard manicure + nagelserum (optioneel) + nagelhersteller nagellak + sneldrogende glans nagellak + nagelriemolie + handcrème

Basispakket Verwijderen + verzorging

         Extra optie: nagelserum


Luxepakket Verwijderen + versteviging 

met VitaGel

€ 25,00

€ 5,00


€ 30,00

Dadi'Oil

Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Avocado, olijf en jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er werd natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxidant.


Dadi'Oil 3,75 ml


Dadi'Oil 14,3 ml


Dadi'Oil 72 ml


€ 6,50


€ 19,00


€ 49,00 

Enkel op bestelling

In deze video geef ik meer uitleg over wat Dadi'Oil is en hoe je het kunt gebruiken. 

Belangrijke informatie

- Wij werken niet op gelnagels geplaatst door een ander salon. Wij verwijderen de volledige set en plaatsen dan een nieuwe set van ons. 

- Gelieve bij het plaatsen van gel of Gelish op tenen met fris gewassen voetjes naar de afspraak te komen.

- Indien wij vast stellen dat u een bacterie of schimmelinfectie heeft op 1 of meerdere nagels, plaatsen wij hier geen gel op en zullen wij u doorverwijzen naar de huisarts of geven wij u enige tips mee. 

- Komt u van een ander salon, hou dan rekening dat wij meer werk hebben om uw set bij te werken.

- Elke klant krijgt 1 week garantie. In deze week worden herstellingen gratis toegepast enkel en alleen als er een probleem zich voordoet. Indien wij zien dat er schade is door de fout van de klant, rekenen wij reparatiekosten aan. 

- Boek tijdig uw afspraak. Wij zitten meestal met een aantal weken wachttijd.

- Basissets zijn startprijzen waarbij een surplus komt voor de nailart. Heeft u een budget, gelieve dit dan op voorhand met ons te bespreken. Er is voor ieder wat wils!

- Prijzen variëren door moeilijkheidsgraad, gebruik van materiaal en tijdsduur. 

- Er kan een toeslag gerekend worden van €5 indien er een heel lange lengte gevraagd wordt bij een nieuwe set of bijwerking. 

- Er kan ook een toeslag gerekend worden van €5 indien wij een heel uitgebreide manicure moeten uitvoeren waarbij het langer duurt dan 30 minuten voor onze voorbereiding van de nagels. 

- Nieuwe klanten dienen een voorschot te betalen. Meer info zult u krijgen bij de boeking. 

- Drukfouten en wijzigingen voorbehouden. 

- Privacyverklaring