top of page

De wereld van Rubberbase

Zoveel keuze.. Zie jij het bos door de bomen nog? Ik wel! En ik zal jou lekker begeleiden door deze reis in de wondere wereld van Rubberbase.


 

Wat is Rubberbase?


Rubberbase is een nieuwe generatie FLEXIBELE gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen. Door de flexibele formule van deze gel, kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen van de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De gel werkt ook in op de diepte van de nagelplaat, zodat deze er steeds mee verzadigd wordt. (Dit voorkomt de onychoschisis, het schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije nagelboord). Per keer dat u de behandeling laat uitvoeren, worden je eigen nagels sterker door de verzadiging. Bij langdurig gebruik zal de rubberbase helpen om zelfs bij platte nagelplaten een c-curve te vormen. Hierdoor krijg je smallere en stevigere nagels. De enige beperking met rubberbase is dat er geen verlengingen kunnen gedaan worden, enkel als er bijvoorbeeld 1 nageltje wat korter is dan de rest. Ook de maximale lengte dat je er mee kunt opsparen, is een paar millimeter voorbij je vingertop. Langere nagels hebben een opbouw van een niet flexibele product nodig (gelnagels). Deze behandeling is dus ideaal voor nagelbijters! De nagels herstellen zich en zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling. De nagels worden smaller en sterker en je krijgt er die mooie naturelle c-curve van.


Wat zijn de mogelijkheden?


Je kan heel veel doen met Rubberbase. Er zijn eigenlijk 3 scenario's die ik even kort wilt toelichten voor jullie.


Scenario 1: Je mag geen gelnagels of kunstnagels hebben op het werk, wat nu?

Dit komt veel voor in het dagelijkse leven. Mijn klanten hebben alles wat ze willen, lange mooie nagels, prachtige kleuren en designs en opeens... veranderen ze van werk of mogen ze geen kunstnagels meer hebben.


Reacties van de klanten:

'Oh nee, wat nu? Ik kan niet zonder nagels!'

'Mijn nagels gaan afbreken zonder gel!'

'Mijn kunstnagels moeten verwijderd worden en dat gaat zo lelijk zijn!'


Geen zorgen!

Ik heb de perfecte oplossing voor jou! Rubberbase 🙏

Ik zal je kunstnagels voor jou professioneel verwijderen en dan zal ik een doorzichtige naturel Rubberbase plaatsen met een matte topcoat. Je ziet totaal niet dat je nog product op je nagels hebt MAAR...


  • Je hebt nog de sterkte van voordien = flexibele gel

  • Je nagels zullen niet afbreken

  • Je kunt dit in combinatie doen met een Russian Manicure (Meer uitleg in een volgende post hierover 😁) dus je nagelriemen blijven verzorgd!

  • Je ziet het ECHT niet (ons kleine geheimpje😁)


Zoveel klanten waren mij al dankbaar hiervoor! Kijk even naar dit voorbeeld van een natuurlijke nagel met matte naturel Rubberbase:


Geloof mij.. Dit is echt wat je nodig hebt als je geen kunstnagels mag hebben. Ik kan het niet genoeg schreeuwen van de daken 🙏. Wat een zalig product!


Scenario 2: Je wilt graag naturelle nagels. Je zit dan ook niet graag tot 1,5 uur in de stoel voor gelnagels want je wilt toch gewoon een mooi naturel kleurtje en een nette afgewerkte manicure.

Ook hier heb ik jouw kreet gehoord! Rubberbase kan je in verschillende mooie tinten krijgen. En natuurlijk som ik nog even de voordelen op ten opzichte van een naturelle gel:


  • Verschillende tinten beschikbaar

  • je krijgt met elke behandeling je doet een mooiere, natuurlijke c-curve

  • De nagelplaat wordt smaller (de nagel wordt natuurlijk gepinched)

  • Je zit minder lang in het salon

  • Je krijgt de optie voor een Russian Manicure = mooie verzorgde nagelriemen!


Enkele voorbeelden van een naturel tintje in Rubberbase (Er is zoveel meer aan keuze geloof mij!):Scenario 3: Je hebt geen nood aan een verlenging van je nagels, je hebt liever een versteviging op je eigen lengte.

Hierbij kan ik jullie enkel maar de Rubberbase als beste oplossing aantonen. Rubberbase werkt diep in de nagelplaat en de voordelen zijn eindeloos.


Ik zelf opteer nu voor Rubberbase op korte nagels aangezien de natuurlijke nagel hier zoveel meer baat bij heeft. Je krijgt sterkere en smallere nagels en dit kan je nu eenmaal niet verkrijgen met gel.


Begrijp me niet verkeerd.. Ik werk dagelijks met gel en ik werk daar super graag mee! Maar nu maak ik echt de scheiding tussen gezonde, korte natuurlijke nagels en nagels die verlengd moeten worden.


Bij Rubberbase kan je ook altijd kleuren op de gel leggen en designs doen. De keuzes zijn eindeloos. Kijk maar even naar een foto van mijn eigen nagels, gedaan met Rubberbase.Na deze blogpost hoop ik toch enkele overtuigd te hebben in de voordelen van dit product en wat je er uithaalt naarmate de tijd voorbij gaat.


Jullie kunnen altijd persoonlijk advies aan mij vragen wat in jullie situatie de beste oplossing zou zijn. Ik sta jullie dus graag bij met woord en daad!


Ik hoop dat jullie deze post heel leerrijk vonden en laat mij afsluiten met de volgende woorden:


Hou het veilig en gezond

Veel liefs

Ellen ♥️4.004 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Lockdown 2.0

Comments


bottom of page