top of page
1D697038-3258-4A37-8DBA-22323ADA5277.PNG

Wil jij van je hobby je beroep maken? Wil jij graag leren hoe je nagels kunt plaatsen op een verantwoorde manier? 

Ik geef privé opleidingen in ons salon of bij de groothandel! Er is voor ieder wat wils. Je hebt 100% mijn aandacht en tijd en ik ga jou begeleiden van begin tot eind. 

Elke opleiding is inclusief een certificaat. 

Voor meer info kan je contact opnemen en sturen wij jou het informatiedocument door.

Wij leggen wachtlijsten aan voor de opleidingen.

Basisopleiding gelnagels

Inhoud

Wil jij graag nagelstyliste worden? Ik ga jou volledig van zero naar hero brengen tijdens deze opleiding. De bedoeling is om jou zoveel mogelijk aan te leren en zo perfect mogelijk te werken. Snelheid is dus geen doel, maar wel streven wij samen naar productbeheersing, kennis en zelfvertrouwen in het plaatsen van jouw setjes.

Ik deel mijn volledige kennis en ervaring met jou tijdens deze opleiding. Ik ga alles van A tot Z overlopen hoe je zelf een set kunstnagels kunt plaatsen en bijwerken.

 

De lessen zijn volledig privé, d.w.z. dat je mijn volledige aandacht hebt en dat ik jou altijd kan bijsturen en jouw vragen kan beantwoorden.

Ik bouw mijn lessen zowel theoretisch als praktisch op. Ik hecht veel belang aan een degelijke basiskennis, zodat je perfect op de hoogte bent met wat je doet tijdens een behandeling.  Je krijgt ook een zelfgemaakte cursus mee naar huis zodat je thuis nog eens alles kunt overlopen. Ik geef geen zelfstudie mee zoals in vele opleidingen maar ik leg alles duidelijk uit in de lessen zelf. Het is wel de bedoeling dat je thuis blijft verder oefenen met wat je hebt geleerd in de les.

Buiten de lessen kan je zelf verder studeren via onze Facebook groep. Hierin plaats ik filmpjes over wat we gezien hebben in de lessen zodat je thuis ook nog eens kunt herhalen. Sommige lessen neem ik live op en plaats ik ook in de groep zodat je achteraf kunt herhalen.

Deze basisopleiding is veel meer dan basis! Ik bied jou kennis aan waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt gaan na deze opleiding als nagelstyliste. Je zult alle problemen kunnen oplossen en je zal perfect weten wat je moet doen in elke situatie. Dit is het grote pluspunt aan mijn basisopleiding! 

Wat heb je nodig?

- jouw enthousiasme ;)

- 4 modellen (en nog 1 voor het examen)

- een startpakket (-10% korting bij onze groothandel)

- pen en eventueel een schriftje of papier

Wat voorzien wij?

- uitgebreide theoretische basis en praktijk kennis

- gratis toegang tot onze online basisopleiding via het leerplatform ter waarde van €499,00!

- na het slagen van de theoretisch testen en het goed doorlopen van de lessen ontvang je een mooi certificaat van Nagelstyliste gelnagels

- een uitgebreide, zelfgemaakte cursus 

Sfeerbeelden tijdens de opleiding