NEW! Press on nails

eZy Watermark_08-12-2020_06-38-24PM.JPG
Wat zijn Press on nails

Press on nails is een nieuwe manier om snel en zonder moeite, mooie lange nagels te hebben die je zelf kunt plaatsen en kunt afhalen. Je maakt gebruik van lijmstickers om de nagels te bevestigen. U ontvangt een installatiekit met al het nodige materiaal om de nagels te bevestigen en veilig te kunnen verwijderen zodat u ze kunt hergebruiken.

Deze zijn op maat gemaakt naar de klant. U heeft een ruime keuze uit kleuren, glitters, nailart en decoratie.

De nagels worden bevestigd met lijmstickers zoals je hieronder kunt zien:

eZy%20Watermark_17-01-2021_10-08-18AM.JP
Wat zijn de voordelen?

- elke set is handgemaakt en dus uniek

- je kan ze volledig zelf plaatsen

- ideaal voor naar een feestje te gaan of wanneer je graag eens mooie en lange nagels wilt

- ideaal voor personen die geen nagels mogen op het werk maar toch in het weekend willen uitblinken met een mooie set nagels

- het plaatsen en verwijderen duurt maar 5 minuten

- je hoeft niet naar het salon te komen, je vult een online formulier in met jouw wensen, we leggen je uit hoe je de maat van je nagels kunt nemen en nadat wij jouw set hebben gemaakt, kan je deze komen afhalen of verzenden wij dit naar jou thuis

U hebt keuze uit onderstaande vormen. De lengte kunt u zelf bepalen. 

eZy Watermark_09-12-2020_10-22-44AM.JPG

Met onze tabs (dit zijn lijmstickers) kunt u zelf deze nagels meerdere keren dragen. Ideaal als u naar een feestje moet of als u een speciaal design wens die u zelf kunt plaatsen. U moet dus geen tijd maken om naar het salon te komen.

eZy Watermark_08-12-2020_06-38-11PM.JPG
Wat ontvangt u?

- op maat gemaakte Press On's voor beide handen

- een bewaardoosje

- een startkit om de nagels te bevestigen (een alcoholdoekje, een buffer, een bokkenpootje, een vijltje, een alcoholflesje en 2 tabs van 12 stuks die goed zijn om 2 keer de nagels te bevestigen en 4 extra) 

- instructies om de nagels te bevestigen en hoe je ze veilig kunt verwijderen

U kunt bij ons altijd extra tabs kopen om de Press On's te blijven gebruiken. Indien u graag nagellijm wenst kunt u deze bijbestellen. 

Prijs

Startset (Kleur/glitter + topcoat naar keuze) en de startkit met alle benodigdheden om de set te plaatsen en te verwijderen + instructies

Ovaal                        € 35,00

(max. 2,2 cm en kan enkele mm korter)

Almond/Stiletto         € 45,00

(max. 3 cm en kan enkele mm korter)

Ballerina                   € 45,00

(max. 3 cm en kan enkele mm korter)

Weet dat de lengte berekend wordt vanaf de nagelriemen tot over de vingertop. 

Nailart 

Nailart varieert vanaf € 0,25 - € 2,00 per nagel. Je mag volledig zelf het design kiezen of eventueel een budget doorgeven en dan maak ik er iets mooi van! 

Extra tab (12 stuks)    € 1,50

Hoe lang blijven deze zitten?

De Press ons kunnen 1-3 dagen blijven zitten. Zelfs langer als u ze goed geplaatst hebt met onze tips en indien u deze niet gebruikt als gereedschap. Ga ermee om alsof het je eigen nagels zijn. Hoe voorzichtiger u bent, hoe langer je ze kunt dragen. Je kan ze ook meerdere keren hergebruiken als u ze goed verwijderd. Ook hier geven wij instructies voor mee. Wilt u ze meerdere keren gebruiken, dan besteld u best wat extra tabs bij. 

Maat meten

Voor wij uw set kunnen maken, hebben wij de maat nodig van uw nagel. U zult instructies ontvangen hoe u uw nagels kunt meten zodat wij de nagels op uw maat kunnen maken. 

Algemene voorwaarden

Aangezien de Press On's maatwerk zijn, zal er na aankoop nooit een terugbetaling of omruiling mogelijk zijn. Het is dus onmogelijk om uw Press On's te annuleren omdat elke set uniek is! Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

vorm 2.JPG

Press On aanbrengen

Press On verwijderen