Veelgestelde vragen

Afspraak maken

Welke gegevens heeft u nodig?


Graag hadden wij volgende gegevens: - uw naam en voornaam - uw e-mailadres - uw telefoonnummer - uw geboortedatum (u ontvangt een leuke attentie voor uw verjaardag) - uw adres (alle info staat in onze klantenovereenkomst) - info dat wij moeten weten in verband met de conditie van uw nagels Bij het boeken zult u deze gegevens in een formulier moeten invullen.
Hoe maak ik een afspraak?


Je kan online op de website bij het onderdeel "Afspraak aanvragen" je aanvraag indienen. Dit zal worden bekeken en je zal een antwoord per mail ontvangen. Eenmaal je klantengegevens ingevuld zijn, zal je een bevestiging per mail ontvangen en pas dan is je afspraak ingeboekt.
Hoe weet ik wanneer mijn afspraak definitief is geboekt?


Aangezien ik met een boekingssysteem werk, zult u voor elke afspraak een mail van bevestiging ontvangen. Enkel dan is uw afspraak ingeboekt. 24 uur voor uw afspraak ontvangt u nog eens een herinnering per mail. Indien u dit niet ontvangt, staat u dus ook niet in onze agenda. Neem dus dan direct contact op. Voeg eventueel onze mail toe aan uw contacten in uw telefoon (info@nailcreationsbyellen.com) Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan. U heeft deze 2 mails nodig om er zeker van te zijn dat uw afspraak ingeboekt staat.

Dag van de afspraak

Wat moet ik weten of doen de dag van de afspraak?


U heeft een klantenovereenkomst ondertekend waarin alle informatie stond die u moet weten. Overloop deze nog even voor u naar de afspraak komt. Hou rekening met de aangepaste COVID19 voorwaarden.
Wat als ik te laat bent?


Vanaf 15 minuten te laat zal de afspraak worden verzet met een vergoedingskost van €25,00 indien u ons op de hoogte heeft gebracht. Indien wij geen reactie krijgen of niet op de hoogte worden gebracht, wordt de volledige behandeling aangerekend.
Wat als ik niet kom opdagen?


Indien u niet komt opdagen op de afspraak zal er een vergoeding van de volledige geboekte behandeling aangerekend worden. U moet dit op voorhand overschrijven en pas daarna ontvangt u een nieuwe afspraak.

Garantie

Krijg ik garantie op mijn set?


Ja, u krijgt een week garantie op je set. Let wel op, indien wij merken dat dit geen fout uit onze richting is, zal de garantie vervallen.

Annulatie

Kan ik mijn afspraak annuleren?


Natuurlijk. Je kan je afspraak gratis annuleren tot maximum 24 u voor de afspraak. Na 24 u voor de afspraak zal er een annulatiekost aangerekend worden. Deze huisregels staan uitgelegd in onze klantenovereenkomst die u ontvangt van zodra u een afspraak boekt. Let op! Voor de eindejaarsperiode wordt dit verlengt tot annuleren maximum 48 u voor de afspraak wegens de drukke periode. Er zijn natuurlijk gevallen van overmacht die u kunt toepassen mits een bewijsstuk: - ziekenhuisopname of ziekte - sterfgeval in de familie - ongeval - weersomstandigheden

Betaling

Moet ik een voorschot betalen?


Enkel nieuwe klanten moeten een voorschot betalen. Dit wordt allemaal duidelijk doorgegeven wanneer u de afspraak boekt. Van zodra het voorschot binnen is, zal u een bevestiging van de afspraak ontvangen. Op de dag van de afspraak zal dit bedrag afgetrokken worden van het totaal.
Hoe kan ik betalen in het salon?


- cash - PayPal - Bancontact
- Payconiq - mobiel betalen Overschrijven wordt NIET aanvaard.

Lid van de Belgische Beauty Federatie